Imagini noi din filmul Bumblebee

În noul film Bumblebee, un Autobot galben speriat caută un loc în California unde să se ascundă și anume in garajul unei adolescente, Hailee Steinfeld, care este pasionată de mecanică. Bumblebee este căutat de doi Decepticoni, iar de câteva zile au apărut poze oficiale cu aceștia.

Unul este Shatter, care ia forma unei mașini Plymouth Satellite de culoare roșie, iar vocea acestui Decepticon este a actriței Angela Bassett.
Al doilea Decepticon este Dropkick, care ia forma unui autoturism AMC Javelin de culoare albastru.
AMC Javelin este un muscle car(nu prea îl poți convinge să facă o curbă, insă reușește să facă sfertul de milă în doar câteva secunde) așa cum le place americanilor să spună. Vocea lui Dropkick este a actorului Justin Theroux.

În anii 80, Bumblebee era un Volkswagen Beetle in benzile desenate, nu un Camaro. Acest film se întoarce în acea era, iar cei doi Decepticoni nu vor avea aripi, așa cum ați văzut în ultimele filme Transformers.
Filmul este regizat de Travis Knight, după un scenariu scris de Christina Hodson, iar actorii principali sunt: Hailee Steinfeld, Justin Theroux, John Cena, Angela Bassett.
Bugetul pentru acest film este de 128 de milioane de dolari și va rula în cinematografele din întreaga lume începând cu 21 Decembrie 2018, foarte aproape de Sărbătorile de iarnă.

Sursa poza ew.com/movies

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link