A aparut posterul oficial al filmului Mission: Impossible – Fallout


Filmul "Mission: Impossible – Fallout" cu Tom Cruise, Rebecca Ferguson și Henry Cavill este regizat de Christopher McQuarrie. Va rula în cinematografele din România începând din 27 Iulie 2018. Posterul oficial al filmului a apărut de câteva zile, iar printre actorii importanți este și Angela Basset care joacă rolul unei femei cu privire dură din conducerea C.I.A(Central Intelligence Agency). E ca o leoaică.
E al 6-lea film din această serie, iar anii în care au apărut filmele Misiune Imposibilă sunt 1996, 2000, 2006, 2011, 2015.

Este de apreciat actorul Ving Rhames care a fost alături de Tom Cruise încă din 1996, atunci când a apărut primul film Misiune Imposibilă. Iar Henry Cavill a început să devină un actor recunoscut la nivel mondial. Când a apărut prima oară în rolul Superman, nu m-a dat pe spate. Dar apoi, a jucat foarte bine în filmul "Man from U.N.C.L.E", una dintre cele mai bune realizări cinematografice despre spionaj. E o urmărire cu bărci cu motor în acest film în care soundtrackul este aproape perfect, iar piesa Che Vuole Questa Musica Stasera m-a facut să traiesc acțiunea din plin.

Tom Cruise promite cele mai mari cascadorii din întreaga să carieră în "Mission: Impossible-Fallout", chiar dacă asta înseamnă să își pună viața în pericol.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Outlaw King, oficial trailer

Prima imagine din filmul Ad Astra cu Brad Pitt

Upgrade, un trailer care mi-a placut la nebunie