Trailer Creed II cu Sylvester Stallone, Michael B. Jordan

Creed

Michael B. Jordan va juca rolul lui Adonis in Creed II. In acest film vor mai participa actorii: Tessa Thompson ca Bianca, Sylvester Stallone in rolul lui Rocky Balboa, Dolph Lundgren este Ivan Drago, Florian Munteanu este Viktor Drago si Wood Harris in roulul lui Tony ‘Little Duke’ Burton. E posibil ca Rocky să îl antreneze pentru meciul revanșă contra lui Drago. Dar se poate ca Rocky antrenorul să moară din cauza unui infarct miocardic, în colțul ringului în primul meci contra fiului lui Ivan Drago. Iar Adonis Creed va trebui să răzbune 2 persoane importante din viața lui: pe tatăl sau biologic și pe antrenorul Rocky care îi devenise ca un părinte. Dar astea sunt doar pure speculații.

În Creed II va apărea și Dolph Lundgren care acum are 60 de ani, cel care l-a omorât pe tatăl lui Adonis în filmul Rocky IV. Rocky a încercat să întrerupă lupta cu Ivan Drago, dar Apollo Creed a refuzat. Apollo i-a spus să nu oprească meciul indiferent ce se va întâmpla, dar a fost o decizie greșită. Apollo este ucis de o lovitură puternică de pumn a lui Ivan Drago. Creed își dă ultima suflare în brațele lui Rocky, pe ring.

Un meci de box între fii lui Drago și Apollo Creed pare cam tras de păr, cel puțin așa spun unii. Dar nu cred că știți de rivalitatea dintre Laila Ali vs Jacqui Frazier în anul 2001, fetele celor 2 mari campioni de box profesionist Muhammad Ali(a pășit în lumea umbrelor pe 3 iunie 2016)și Joe Frazier(a plecat dintre noi pe 7 Noiembrie 2011). Laila Ali a câștigat meciul de box profesionist contra Jacqui Frazier la puncte, deciziile arbitrilor: Ackerman a numărat loviturile de pumni 77-75, Frankie Adams 79-73 și Tommy Hicks 76-76.

Trailer Creed II cu Sylvester Stallone, Michael B. Jordan

Sursa foto phillyvoice.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link