Black Panther Teaser TrailerLa începutul anului 2018, primul super-erou de culoare va avea propriul film. Din ce am văzut în acest trailer doar 2 personaje sunt deschise la culoare. Cel legat de scaun cu lanțuri și cătușe este actorul Andy Serkis care îl va interpreta pe Klaw(cel mai mare dușman al lui Black Panter). Celălalt este Martin Freeman în rolul lui Everett K. Ross.

Black Panther a apărut prima oară în filmul Captain America: Civil War.


Restul actorilor sunt de culoare. Nu am văzut atât de mulți actori afro-americani doar în filmele cu sclavi. Și asta nu e o remarcă rasistă. E primul film în care actori foarte cunoscuți cu pielea de culoare închisă își fac apariția într-un film cu super-eroi: Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letiția Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker.

Regizorul peliculei Black Panther este Ryan Coogler care a mai lucrat în trecut la filmele Creed și Fruitvale Station. Costumele din film îmi plac la nebunie, muzica din trailer e beton, culorile sunt vii, nu lipsește acțiunea.

Black Panther Teaser Trailer

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Outlaw King, oficial trailer

Prima imagine din filmul Ad Astra cu Brad Pitt

Upgrade, un trailer care mi-a placut la nebunie