Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales trailer

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales sau Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar va rula in cinematografe la noi incepand din 26 Mai 2017.

Javier Bardem este unul dintre actorii mei preferați atunci când joacă un personaj negativ. Dacă nu ați văzut No Country for Old Men din 2007 în care Bardem joacă rolul unui asasin fără milă, un profesionist desăvârșit, atunci îl recomand cu plăcere. Iar dacă va plac dramele, atunci filmul Biutiful din 2010 în care Javier Bardem joacă rolul principal(Uxbal), o să simțiți că duceți o viață bună pe lângă supraviețuirea eroului principal din acest film. Pentru că așa e destinul unora, nu totul e roz și nu orice zi se termină cu bine. Suntem înconjurați de moarte, de suferința, de trădări…

Revenind la Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Căpitanul Salazar nu este doar un alt pirat păcălit de Jack Sparrow, ci este căpitanul unei nave spaniole care luptă împotriva piraților. Cine nu cunoaște istorie, la sfârșitul secolului al XVI-lea, Spania era incă cea mai mare putere continentală și maritimă. Invincibila Armada este numele flotei spaniole care, în anul 1588, a fost trimisă de Filip al II-lea, regele Spaniei, pentru a transporta și sprijini acțiunea de debarcare a armatei spaniole în Anglia. Dar datorită vremii nefavorabile și a unei tactici noi a englezilor(au trimis nave mici cu explozibil spre navele spaniole când acestea din urmă erau ancorate în portul Calais), Invincibila Armada a fost învinsă și a fost nevoită să se retragă.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link