Program Cinema Targoviste

Orice roman vrea informatiile rapid cand cauta un Program Cinema Targoviste, o stire de sport sau orice zvon din politica externa. Iar unul din motivele pentru care scriu acest articol este ca imi doresc ca orice stire sa ajunga la voi la secunda. Cei din Targoviste au un cinematograf deschis de cateva luni bune si e mai mereu plin.

In Targoviste au fost 2 cinematografe importante pe vremea comunismului: Independenta si Victoria. Independenta era in centrul orasului, langa Prefecura si acolo rulau cele mai noi filme, aprobate de nomenclatura comunista. Victoria era in Centrul Vechi, dar acolo rulau filme de duzina, filme indiene sau de actiune.
Dupa Revolutie, ambele cinematografe nu au mai avut viata lunga. Pentru ca imediat dupa 1991, aproape toti romanii aveau video si se uitau la casete inchiriate, acasa, in sanul familiei. Apoi au aparut mall-urile la Bucuresti si Ploiesti, iar locuitorii din Targoviste se duceau sa isi cumpere ceva, sa manance fast-food si sa vada un film intr-un cinema de top.

Cred ca au trecut 15 ani, timp in care niciun locuitor din orasul meu nu avea unde sa vada o realizare cinematografica, pana cand cei de la Line Cinema s-au hotarat sa vina in Targoviste si sa aduca cele mai bune filme si aici. Iar daca e o zi ploioasa, friguroasa si nu ai ce face acasa, iti iei iubita si te duci la un film. E un pas inainte pentru orasul nostru care cateodata pare parasit.

Daca sunteti din zona si vreti sa stiti ce filme noi ruleaza si de la ce ora, intrati pe acest link Program Line Cinema Targoviste

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link