Moartea nu este o aventura

Vorbele din titlul acestui articol le spune unul din prietenii lui Lara Croft în noul trailer Tomb Raider. Alicia Vikander este Lara Croft și din ce am văzut in acest videoclip s-a antrenat puternic ca să definească brațele și să capete forță. Alicia Vikander face multe din fazele de acțiune fără un cascador care să o înlocuiască în anumite momente periculoase.
Mulți spun că acest trailer se asemănă prea mult cu jocul Tomb Raider. Păi, nebunilor, din joc s-au inspirat filmele cu Lara Croft și nu invers. Chiar și săritură de la sfârșit, de pe aripa avionului, se aseamana mult cu jocul. Dar asta nu mă deranjează. E ca și cum aș vedea un film cu Superman și m-ar stresa faptul că zboară.

Muzica din trailer nu mă dă pe spate, dacă este să găsesc un punct slab al acestor imagini în mișcare. Și mai e ceva care nu îmi place. Sunt satul de filme în care doar X poate salva lumea, în cazul nostru Lara Croft. Iar personajul negativ din film i-a ucis tatăl…
Aș fi preferat pe Lara Croft din ultimele jocuri când ea se chinuie să supraviețuiască în condiții grele. Lara Croft dură, lovită din toate părțile de natură și de dușmani. Dar ajunge cu părerile mele de cinefil amator și urmăriți mai jos Tomb Raider – Official Trailer – Warner Bros.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link